Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bjarne Pedersen ersätts av Polsk talang!

Featured Image


 

Transferfönstret öppnade idag och Peter Johansson har fattat beslut om att ersätta Bjarne Pedersen med Kacper Gomolski.

Förändringen är ett steg i paritet med förenings mål och visioner, som i mångt och mycket handlar om långsiktighet, menar Peter Johansson.

– Kacper är en förare som jag haft ögonen på en tid, han var aktuell redan inför säsongen men valde tillslut att stanna i Dackarna. Jag är glad att få in ytterligare en meriterad förare ur Thomsen- och Milikgenerationen, som på sikt kan växa in i en heatledarroll hos oss, säger Peter Johansson.

Kacper är 25 år, och har med speedwaymått mätt framtiden för sig. Vad tror du han kan bidra med?

– Han är en förare som om han tar chansen dessa kvarvarande matcher har en god chans att vara aktuell över tid. Han har hamnat i kläm i polen där han haft svårt att ta plats i Zielona Gora efter en lite trög säsongsinledning samtidigt som han kört bra i Danmark och öppna stortävlingar i bland annat Tyskland och hemma i Polen. Han hade en riktigt grym säsong i Gdansk i andraligan förra året tillsammans med Thomsen och det är med stora rekommendationer från Anders vi gör denna värvning, säger Peter och fortsätter:

– Vi vill såklart tacka Bjarne för hans tid i klubben och hans engagemang för klubben, framförallt förra säsongen då han var en stor bidragande orsak till att klubben överlevde.

Dela nyheten: