Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bildspecial: Årsfesten 2018

Featured Image


 

I lördags arrangerades årsfesten på Folkets Hus i Kumla. Det var en lyckad afton, där medlemmar, funktionärer och förare fick möjlighet att bekanta sig under festligare omständigheter än på arenan.

Stora delar av A-laget fanns på plats, och en av dem var Anders Thomsen, som fick äran att mottaga priset som Årets Indian 2018.

– Jag trivs extremt bra i klubben, och man känner sig verkligen välkommen när man kommer till Kumla och ska tävla, sa Anders i sitt tacktal.

Indianernas ordförande Markus Engman delade även ut priser för Årets Funktionär och Årets Eldsjäl under kvällen (se pristagare nedan).

– Detta är ett sätt för oss att ge något tillbaka till våra medlemmar och funktionärer, som alla gör ett helt otroligt jobb för klubben. Sedan är det alltid några som utmärker sig lite extra, och det ville vi såklart uppmärksamma, säger Markus.

Kvällen innehöll, förutom diverse prisutdelningar, en tillbakablick på det gångna året. Både vad gäller det sportsliga, men också organisationsmässigt.

– Vi presenterade lite glädjande siffror för det gångna året. Vi tog bland annat upp återväxten på förarsidan, där vi gått från 3 stycken aktiva ungdomar till 13, och på 500-sidan ser det ut att bli 11 stycken egna förare, till skillnad från början av 2018 då vi endast hade 3-4 stycken. Vidare så har vi även ökat publiksnittet med 1021 personer, och vi nådde vårt sportsliga mål – att ta oss till slutspel 2018, berättar Markus.


Pristagare:

Årets Funktionär – Tommy Olsson

Årets Eldsjäl – Håkan Karlsson

Årets Eldsjäl – Margot Lindman

Årets Eldsjäl – Hans Andersson

Årets Eldsjäl – Britt-Marie Widström

 

Samtliga bilder ägs av Jonas Eklind, Deep Powder Producions.

Dela nyheten: