Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

B-laget vann över Vargarna!

Featured Image

Under gårdagen körde B-laget säsongs andra hemmamatch i Allsvenskan. Och det var Norbert Krakowiak som visade vägen med 13+1 inkörda poäng.
Allsvenskan är synonym med unga förare och mycket vilja, vilket resulterar i fina heat och spännande matcher. Igår var inget undantag och redan i det första heatet bjöds publiken på flera omgörningar, bland annat av matchens gigant Norbert Krakowiak.

Norbert är värvad till klubben för att i förstaläget testas i Allsvenskan och sedan eventuellt ta en plats i A-truppen – ett perfekt läge för sportchef Johansson att dels se hur de svenska förarnas form är, men också se vad en sådan som Norbert går för.

Indianerna vann matchen ganska övertygande och slutresultatet blev 54 – 36.

Indianernas individuella poäng:
Jonatan Grahn 9+1, Norbert Krakowiak 13+1, Ludvig Lindgren 11, Ludvig Selvin 3+2, Joel Andersson 10+1, Gustav Grahn 8+3, Hugo Lundahl körde ej.

För dig som vill se mer av förenings framtid rekommenderar vi att köpa biljett till Ungdsomsserien på lördag. [Biljetter finns att köpa här! ](https://secure.tickster.com/zlf6461a9rtwxwv)

Dela nyheten: