Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ändringar i styrelsen efter årsmötet

Featured Image


 

Det var under gårdagens årsmöte som Rickard Bädicker ställde sin plats till förfogande, på grund av tidsbrist. En plats som skulle fyllas av David Gustafsson. David kommer in som suppleant i styrelsen. Han är 25 år och jobbar till vardags som kökschef på pappa Henkas restaurang i Kumla samt driver ett eventbolag.

I övrigt var det, enligt ordförande Engman, ett lugnt möte, där samtliga är eniga i de beslut som skulle fattas. 

– Vi har jobbat efter de mål och visioner som vi tillsammans med medlemmarna tagit fram, vilket jag tror är en stor anledning till att styrelsen i stort sett får förbli intakt, säger Markus Engman, som valdes som ordförande för ytterligare ett år.

Vad kommer styrelsens fokusområden vara under 2019?

– Vi kommer självklart att fortsätta den hårda satsningen på ungdoms, junior- och breddverksamheten. Sedan kommer områden som marknad, ekonomi och funktionärer självklart att vara viktiga, men det vi kommer att lägga större fokus på i år är eventet.

Eventet skall alltså vara det stora fokusområdet 2019, ett område som den nyblivne styrelsemedlemmen David Gustafsson kommer att ansvara för.

– Vi måste lyfta eventet runt omkring matcherna för att göra det roligare att gå på speedway. Vi har en fantastiskt bra grundprodukt i själva sporten, men den måste paketeras bättre, Säger David Gustafsson.

Vad hoppas du kunna bidra med?

– Energi, nya idéer och arbetskraft. Jag hoppas att min erfarenhet av både speedway och event ska ge oss fördelar i arbetet med att förbättra eventet.


Styrelsen för 2019:

Ordförande: Markus Engman 1 år

Kassör: Göran Persson 1 år

Ledamot: Simon Gustafsson 1 år

Ledamot: Peter Johansson 2 år

Ledamot: Rickard Jansson 2 år

Ledamot: Anna Jernkvist 2 år

Ledamot: Niklas Fridell 1 år

Suppleant: Per-Åke Gerhardsson 1 år

Suppleant: David Gustafsson 1 år

Dela nyheten: