Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Anders Thomsen – Inför kickoffen

Featured Image


På fredag går starttejpen upp för säsongen 2018, då det arrangeras en stjärnspäckad kickoff på Kumla Hotell. Förutom att hela A-laget kommer att finnas på plats så kommer det hållas ingående intervjuer med lagledare, vår nya ordförande samt att det lovats besök av en gammal legend som kört för Indianerna i över 25 år.

En av våra senaste nyförvärv är Anders Thomsen. Som för många är ett relativt okänt namn. Vi fick en pratstund med den unge dansken, som ser fram emot att få komma och bekanta sig med sina nya lagkamrater i Kumla Indianerna.

– Jag ser fram emot att få en heldag med laget, där vi kan jobba på att få ihop gruppen inför säsongen, sen ska det bli kul att träffa alla fans, säger Anders.

Anders som är född i Odense den 1a januari 1994, har en mycket framgångsrik knatte- och juniorkarriär bakom sig. Där han bland annat hunnit bli dansk och nordisk mästare för att inte nämna ett VM guld på 80cc. Han kom in sent under förra säsongen och hann endast köra en match för Kumla Indianerna.

– Jag kom in i sista avgörande matchen för säsongen, vilket såklart var tufft. Men det gick bra både för mig och laget, jag gillade verkligen banan och alla människor runt laget, berättar Anders.

Beslutet att fortsätta i Kumla var inte särskilt svårt, och Anders tror att man kan ha goda chanser att gå långt.

– Om vi kan ha samma fina lagkänsla som den sista matchen jag kom in i, så tror jag att vi kan gå riktigt långt, säger Anders, som för egen del satt upp höga mål för säsongen.

– Mina mål är att kvala in till EM-serien samt att ta en plats i det danska landslaget. Jag kommer också att kvala till Grand Prix serien 2019 för första gången. Jag känner att jag är mogen att ta det steget.

I övrigt kommer Anders att tävla för Team Fjelsted i Danmark, Gdansk i Polen och så Kumla Indianerna här i Sverige. En hektiskt säsongen väntar alltså, men näst på schemat står en resa till Kumla och den stundande kickoffen.

Är det något du vill passa på att hälsa dina nya fans?

– Ja, se till att komma och hjälpa oss att vinna i sommar, skrattar Thomsen.

 


Info om kickoffen:

INFO

Datum: 2 mars

Tid: 19:00

Plats: Kumla Hotell

Biljettpris: 299 SEK (betalas på plats, med kort, kontakt eller swish)

Detta ingår: För- och varmrätt, inträde till Indianpuben för kvällen (ordinarie pris 250 SEK).

Boka biljett: Skicka ett mail innehållande ditt/era namn och personnummer till kansli@indianerna.nu

 

SCHEMA

19:00 – Insläpp / biljettköp & mingel

19:30 – Middag

20:00 – Livestudio med förare

21:00 – Indianpuben öppnar

01:00 – Puben stänger

 

Dela nyheten: