Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Paweł Przedpełski

Paweł Przedpełski

Paweł Przedpełski inför säsongen 2024

Jag är glad att få fortsätta köra för klubben. Både jag och teamet gillar klubben där vi har en bra gemenskap med både Daniel & Anders men även lagkamrater. Det ska bli kul att komma tillbaka även nästa år, och hoppas att vi går längre i slutspelet än vad vi gjorde denna säsong.

 

Assisterande lagledare Anders Bylin om Paweł Przedpełski inför säsongen 2024

Ytterligare en förlängning från årets lag. Skönt!! Det känns tryggt och stabilt att även Paweł stannar över 2024. I sina bästa stunder så är det förare som kan slå i princip vem som helst på banan. Det vet vi och har sett. Med snittet 1,540 kommer han passa in ypperligt i lagbygget. Vi både tror och hoppas att 2024 kan bli ett år där snittet kommer höjas avsevärt. Lyckas bara dalarna kapas en aning så kanske nästa års snittraket stavas just Paweł Przedpełski!

Det var väl egentligen inget snack om att inte förlänga med Paweł. Varken vi eller hans och hans team hade någon brådska. Vi har varit överens en längre tid. Bara kråkan på kontraktet som vi inväntat.

I Paweł Przedpełski har vi en oerhört proffesionell och noggrann lagåkare som stortrivs i Piraterna. Både han och hans team är extremt lätta att jobba tillsammans med och vi ser mycket fram emot att fortsätta detta samarbete minst ett år till.

 

Klubbar 2024

Piraterna (BAUHAUS-Ligan,Sverige)

Apator Toruń (Ekstraliga,Polen)

Snabbfakta

Ålder: 27

Nationalitet: Polen flag Polen

Snitt: 1.540