Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Pontus om flytten till Indianerna

Featured Image

”Som förare pratar man ju med de andra förarna och jag har bara hört positivt om Indianerna. Sen trivs jag verkligen på Sannahed.”

Det har varit en speciell försäsong, hur har det sett ut för din del?

Ja det har varit mycket annorlunda. Jag har jobbat som hantverkare under April och Maj månad och kört fysträning som under vinterhalvåret.

Varför föll valet på Indianerna?

Indianerna tycker jag de senaste åren skötts bra. Som förare pratar man ju med de andra förarna och jag har bara hört positivt om Indianerna. Sen trivs jag verkligen på Sannahed.

Vad tror du att du kommer kunna bidra med?

Jag hoppas jag kan bidra med mycket poäng till klubben sen att även kunna dela med mig av min erfarenhet till de yngre förarna.

Vart ska du köra utöver Bauhaus-ligan?

Jag ska köra i Lokomotiv Daugavpils i Polska liga 1 och vi har matcher varje helg. Första matchen är på Lördag borta mot Lodz.

Hur ser du på en eventuell framtid i Indianerna?

Det är svårt att säga innan jag har vart involverad i föreningen. Jag har bara hört gott om föreningen och tror att jag kommer trivas bra. Men jag tar en säsong i taget så får vi se i höst hur det ser ut för 2021.

Dela nyheten: