Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Polsk doldis ska slåss om en plats i laget.

Featured Image

Näste förare in i truppen är den polske 37-åringen Norbert Kościuch. Norbert har i hela sin karriär varit en lätt underskattad förare strax under den absoluta nationella toppen i sin generation.

Norbert har alltid presterar på en jämn och hög nivå. I det svenska ligasystemet har han under många säsonger funnit sig i rollen som skadeersättare och inhoppare, där han gång efter annan gjort det med bravur. Jag har varit ute efter en kombination av utvecklingsbar ungdom och stabil erfarenhet kring de sista ordinarie platserna i laget och i Kościuch ser jag ett bra komplement till de två yngre polska förmågorna, förklarar Peter Johansson.

Norbert har kört till sig ett snitt på 1,800 i den polska eWinner ligan – en stabil poängplockare som vi välkomnar till klubben. I Sverige kommer han inleda säsongen med snittet 1,250.

Jag är väldigt glad över att vara tillbaka I den svenska ligan. Jag är redan i gång med förberedelserna inför kommande säsong och känner mig enormt inspirerad inför att slåss om en plats i Kumla Indianerna, säger Norbert.

Truppen 2022
– Hugo Lundahl 0,500
– Norbert Krakowiak 1,250
– David Bellego 1,846
– Niels-Kristian Iversen 1,667
– Max Fricke 2,169
– Jonatan Grahn 0,500
– Chris Holder 2,014
– Ludvig Selvin 0,500
– Damian Dróżdż 1,250
– Gustav Grahn 0,500
– Norbert Kościuch 1,250

Dela nyheten: