Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Peter Johansson förlänger som lagledare/sportchef

Featured Image

Vi kan idag meddela att Peter Johansson förlänger sitt avtal över säsongen 2024. Till sin hjälp kommer Kai Salonen finnas med som assisterande lagledare.

Så här säger Peter själv om att gå in på sin åttonde säsong som lagledare:

Jag och Kai fortsätter 2024, jag känner fortfarande att jag lär mig nya saker och provar nya lärdomar och insikter. Klubben hade ett tufft år 23 och slogs väldigt mycket mot väder och allt vad det innebär vilket resulterar i en mer begränsad budget för bygget i år. Jag ser fram emot utmaningen i att trots en ordentligt minskad förarbudget bygga ett spännande lag som skall kunna utvecklas och stärkas under säsongen.

Det blir lite omstart och samtidigt en väldigt motiverande sådan, det blir lite tillbaka till ritbordet likt min och Kais första säsonger och jag ser inte att vi inte skall kunna träffa rätt på den typen av förare som krävs även denna gång som ska kunna komplettera våra heatledare. Jag har redan några förare muntligt klara och de första påskrifterna hopps vi skall kunna rulla in snart.

Dela nyheten: