Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställningarna klara för den första finalen!

Featured Image

På tisdag ska finalveckan inledas, på Glottra Skog Arena. Indianerna mönstrar sitt snittmässigt starkaste lag hittills.
Det är det bästa vi kan ställa på fötterna utifrån form och reglemente. Jag tycker att det här är ett lag som borde kunna fungera tillsammans. Och samma sak gäller Masarnas lag, det är ett väldigt brett och komplett lag. De har alla friska, så det är klart att dom blir tuffa att möta. Vi har all respekt för Masarna, säger Johansson till NA.

Veckans stora huvudbry för Johansson är såklart det faktum att Niels-Kristian Iversen kraschade illa i den polska semifinalen igår. Där Iversen sladdade runt och blev överkörd av Tai Woffinden. Båda förarna kunde gå till ambulanserna men det är fortfarande oklart om Iversen är körklar till på tisdag.

De preliminära laguppställningarna:

**Indianerna:** 1) Kenneth Bjerre, 2) Niels Kristian Iversen, 3) Pontus Aspgren, 4) Max Fricke, 5) Jonas Jeppesen, 6) Joel Andersson, 7) Jonathan Grahn.

**Masarna:** 1) Antonio Lindbäck, 2) David Bellego, 3) Nicki Pedersen, 4) Przemyslaw Pawlicki, 5) Kim Nilsson, 6) Vadim Tarasenko, 7) Philip Hellström Bängs.

Dela nyheten: