Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Johannes Stark förlänger avtalet för säsongen 2024

Featured Image

Vi är glada att meddela att Johannes Stark har förlängt sitt avtal med klubben och kommer att fortsätta sin resa med dem under säsongen 2024.

Stark, som gjorde sin debut för klubben 2023, har gjort ett starkt intryck på lagledningen och fansen.

Peter Johansson, lagledare för Indianerna Speedway, uttrycker sin beundran för Johannes Stark och hans team: ”Det jag gillar med Johannes och hans team är att det aldrig är något gnäll utan han fightas för varje meter på banan och för att bli bättre och bättre, inget gnäll om om det strular utan de satsar vidare och bygger sin organisation för att komma ut svårigheter. Han visade under säsongen att han verkligen förtjänar att satsas vidare på i föreningen här.”
Stark, själv glad över avtalets förlängning, delar sin entusiasm: ”Jag är väldigt glad över att skriva på ytterligare 1 år för Indianerna. Jag stortrivs i föreningen och jag känner att jag har fått ett förtroende. Nu är det bara jag som ska prestera och vi jobbar stenhårt för att 2024 ska bli ett bra år för både mig & Indianerna.”

Truppen 2024

  • Krzysztof Buczkowski 1,695
  • Mathias Pollestad 1,250
  • Szymon Wozniak 1,561
  • Patryk Dudek 2,122
  • Johannes Stark 0,500
Dela nyheten: