Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför Dackarna – Indianerna

Featured Image

Peter Johansson kommenterar kvällens match och laguppställningar.

Efter en tung förlust mot Smederna under tisdagskvällen är såklart besvikelsen hög, samtidigt är det tydligt att vår tänkte lagkapten Niels Kristian Iversens skadefrånvaro alltjämt spökar då vi hade behövt ytterligare en tunga på vågen en tuff match som denna.

Annars inte så mycket att säga om tisdagens batalj, på en bana som bjöd till mycket rafflande och underhållande speedway lyckades vi i matchens slutskede skapa lite nerv genom att äta ikapp en hel del av underläget. Dock skall erkännas att vi till slut fick stryk av ett jämnare och för kvällen bättre lag.

Så till Matchen i Målilla, veckans andra förhandsfavorit till bordet. Vi kommer att gå en oerhört tuff match till mötes i Målilla, med Dackarnas Maciej Janowski och Jason Doyle i spetsen, samtidigt som Chris Holder inte är tillgänglig på grund av en flyttad match i Polen. Ersätter gör istället Adrian Gala, i övrigt är det samma manskap som tar sig an uppdraget som i tisdags.

Vi har gjort bragdmatcher i Målilla förr och vi åker dit för att göra det igen!

Nu kör vi!

Laguppställningar

Indianerna:
1) Jonas Jeppesen 2) Joel Andersson 3) Andreas Lyager 4) Adrian Gala 5) Max Fricke 6) Ludvig Lindgren 7) Jonatan Grahn

Dackarna:
1) Maciej Janowski 2) Luke Becker 3) Rasmus Jensen 4) Jacob Thorssell 5) Jason Doyle 6) Sammy Van Dyck 7) Maksymilian Bogdanowicz

Dela nyheten: