Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Indianerna – Piraterna körs 17 juli

Featured Image

Som bekant tvingades vi ställa in tisdagens match efter att ett högst oväntat regnväder dragit over arenan precis innan matchstart. Vår banpersonal gjorde allt i sin makt för att få banan åkbar, men tyvärr kunde inte banan göras så pass säker att förarna kunde släppas ut. Vi vill passa på att rikta ett stort till all publik som tålmodigt väntade kvar på arenan.

Nytt datum för uppskjutna matchen 

Båda lagen har kommit överens om att genomföra matchen onsdagen den 17 juli. Matchen kommer att köras dagen efter bortamatchen i Motala, vilket innebär en intensiv period med matcher back to back för bägge lagen.

Vi har redan nu information om att några förare inte kommer att vara tillgängliga på grund av en match i Danmark och åtaganden i det engelska ligasystemet. Trots detta har det nya datumet valts eftersom det är det ”minst dåliga” alternativet vad gäller förarnas tillgänglighet för bägge lagen. Samtidigt skapar detta upplägg en spännande inramning med matcher på varandra följande dagar.

Detta gäller för er som köpt biljetter:

För er som köpte biljett på plats gäller samma biljett som inträde för valfri match i grundserien. För er som köpt digitalt gäller samma sak. Visa upp kvittot eller biljetten i entrén.

VIP-gäster erbjuds givetvis att komma igen vid detta tillfälle, utan extra kostnad. Dock betalas inga pengar tillbaka om man väljer att ej komma på det nya datumet.

Dela nyheten: